Cos de cumparaturi

Seturi pixuri

3 Articole

Setati descendent
pe pagina
 1. Pix Triumph
  Pix Triumph
  de la 9,65 lei
 2. Set pix si creion Trippy
  Set pix si creion Trippy
  de la 15,92 lei
 3. Set pix Cosmo
  Set pix Cosmo
  de la 16,90 lei

3 Articole

Setati descendent
pe pagina

Personalizam seturi de pixuri realizate din materiale de calitate superioara, ambalate in cutii sau etui, ideale pentru a fi incluse in cadourile corporate. Seturile de scris personalizate din portofoliul nostru sunt confectionate din diverse materiale: lemn, metal, plastic sau materiale ecologice.

 

Seturi de pixuri personalizate: eleganta si rafinament la preturi ieftine

 

O trusa de scris personalizata reprezinta o alegere eleganta pentru promovarea calitatii oferite de coapania ta. Materialele promotionale din aceasta categorie pot fi personalizate pe corpul insturmentelor de scris, iar la cerere, personalizarea poate fi realizata si pe cutia in care acestea sunt livrate.

 

In aceasta categorie, am inclus seturi de instrumente de scris care pot fi incadrate cu succes in categoria obiectelor promotionale premium. Seturile sunt formate din pixuri de lux, stilouri personalizate, creioane mecanice etc. Accesand paginile de produs, veti gasi o descriere detaliata si veti putea calcula pretul pentru fiecare obiect promotional in parte. Preturile difera in functie de tipul de set ales, de tiraj si de modalitatea de personalizare pentru care optati. Fiecare set de pixuri vine ambalat intr-o cutie sau intr-un etui ce poate avea diverse forme sau culori.

 

Gama variata de seturi de pixuri personalizate

 

Pentru a oferi o gama cat mai variata de obiecte promotionale, importam truse si seturi de scris direct de la producatori din Asia si Europa. In prezent, in portofoliul nostru am inclus o gama variata seturi de instrumente de scris: seturi de pixuri metalice, seturi instrumente de scris din lemn, seturi de pixuri biodegradabile, seturi de stilouri sau seturi din gama de lux Andre Philippe.

 

Ofera pixuri de lux in cadrul cadourilor corporate!

 

Un pix de lux personalizat cu logo si slogan poate fi folosit cu succes de catre toti cei din cadrul unei companii, poate fi oferit la conferinte sau targuri, insa, in momentul in care se doreste introducerea unor instrumente de scris in cadrul cadourilor corporate, recomandam realizarea unor seturi de pixuri personalizate.