Pixuri plastic

Articolele 25-40 din 40

Setati descendent
pe pagina
Pagina
  1. Pix Yomil
    Pix Yomil
    de la 2,10 lei
  2. Pix Windy
    Pix Windy
    de la 1,34 lei
  3. Pix Vivarium
    Pix Vivarium
    de la 1,45 lei
  4. Pix Lelogram
    Pix Lelogram
    de la 1,66 lei
  5. Pix Insta
    Pix Insta
    de la 2,11 lei
  6. Pix Sidney
    Pix Sidney
    de la 0,85 lei
  7. Pixuri plastic
    Pix Pixel
    de la 1,31 lei
  8. Pixuri plastic
    Pix Gallery
    de la 1,26 lei
  9. pixuri din plastic personalizate
    Pix din plastic cu bila Panther
    de la 1,03 lei
  10. pixuri personalizate cu logo
    Pix din plastic cu bila Snow Panther
    de la 1,03 lei
  11. pixuri inscriptionate cu logo
    Pix din plastic transparent Haftar
    de la 0,85 lei
  12. pixuri inscriptionate
    Pix Cockatoo
    de la 1,93 lei
  13. Pix Wipper
    produs ecologic
    Pix Wipper
    de la 0,98 lei
  14. Pix Prodox
    produs ecologic
    Pix Prodox
    de la 1,43 lei
  15. Pix Rosdy
    produs ecologic
    Pix Rosdy
    de la 0,96 lei
  16. Pix Nukot
    produs ecologic
    Pix Nukot
    de la 2,23 lei

Articolele 25-40 din 40

Setati descendent
pe pagina
Pagina

Pixuri personalizate - stocuri interne permanente

 

Pixuri personalizate color sau intr-o singura culoare prin tehnologie print LED UV. Oferim o gama variata de pixuri din plastic si detinem stocuri interne permanente pentru unele dintre cele mai apreciate pixuri. Putem realiza pixuri personalizate de diverse culori, forme si dimensiuni. Materialele promotionale astfel realizate au un avantaj dublu: cel al utilitatii pe care o ofera beneficiarului si cel al vizibilitatii informatiilor cu care acestea au fost personalizate.

Serviciul de personalizare pixuri permite companiilor sa utilizeze atat in comunicarea interna, cat si in cea externa materiale personalizate cu logo-ul sau datele de contact ale firmei. Pentru fiecare tip de pix personalizat in parte sunt oferite preturile si specificatiile tehnice. In functie de forma si dimensiunea pixului, personalizarea se poate realiza pe clips sau pe corp.

Detinem stocuri interne permanente din unele dintre cele mai comandate game de pixuri. Stocurile interne si cele externe sunt actualizate si pot fi consultate in pagina fiecarui produs in parte.

 

Importator direct de pixuri personalizate

 

Advice Media este importator direct si distribuitor pentru o gama variata de pixuri personalizate. Faptul ca importam direct de la producator, garanteaza existenta permanenta a unor stocuri interne de pixuri. Prin intermediul acestui site puteti comanda online o gama variata de pixuri personalizate. Pe pagina fiecarui produs in parte puteti gasi stocurile interne si externe actualizate.

 

Tehnica de personalizare pixuri

 

Toate modelele de pixuri pot fi personalizate, iar tipul de personalizare difera in functie de materialul din care este conceput fiecare instrument de scris in parte. Realizam pixuri personalizate prin tampografie, gravura laser, serigrafie si imprimare in policromie LED UV.

 

Pixuri din plastic la preturi ieftine

 

Preturile pentru serviciul de personalizare pixuri pot fi calculate direct pe site, in pagina fiecarui produs in parte. Preturile difera in funtie de tiraj, de tipul de personalizare ales si de specificatiile tehnice ale fiecarui produs in parte. Oferim pixuri din plastic ieftine, dar si din gamele premium pentru a ne plia pe nevoile clientilor nostri. Pentru a eficientiza timpii de comanda si, implicit, pe cei de productie si livrare, abordam o politica de pret transparenta. Pe pagina fiecarui produs in parte exista un calculator de preturi prin intermediul caruia utilizatorii pot calcula in timp real costurile pentru o comanda de pixuri.