Personalizare CD/DVD

Cantitate

Tip

Marime

Optionale

Pret per bucata
1.4 Lei

Total fara TVA
70 Lei

Total cu TVA
84 Lei

Preturi CD (lei/buc)

Cantitate
50+
300+
550+
1100+
normal
1.4
1.3
1.2
1.1
mini CD
1.6
1.5
1.4
1.3

Preturi DVD (lei/buc)

Cantitate
50+
300+
550+
1100+
normal
1.5
1.4
1.3
1.2
mini DVD
1.7
1.6
1.5
1.4

Timp de productie de la bunul de tipar : 1-2 zile

Preturile sunt exprimate in Lei/buc si nu includ TVA.

carcase dvd cd

Detalii comanda print CD si print DVDimprimare cd si dvd

1. Preturile afisate pentru serviciul de print cd includ:
  suportul CD sau DVD
  imprimare CD sau imprimare DVD
  ambalarea bulk

2. Pot fi folosite CD-uri si DVD-uri mate sau lucioase
3. Datorita soft-ului utilizat, datele vor fi verificate automat dupa inscriptionare
4. Productie de 1000 de CD-uri si DVD-uri in 24 h
5. La cerere, cd-urile si dvd-urile pot fi ambalate in carcase

Informatii calitate imprimare CD si DVD

1. Rezolutia de imprimare este de 4800 dpi
2. Calibrarea periodica a utilajelor
3. Cd-urile si dvd-urile pot fi lacuite (tiraj minim 500 bucati)

Detalii fisiere imprimare CD si DVD

1. Corel (.cdr), Illustrator (.ai), Photoshop (.psd) sau tiff, jpeg, pdf
2. Rezolutia imaginilor utilizate: 300 dpi
3. Modelul de culoare folosit: CMYK
4. La fisierele vectoriale, textele trebuie sa fie convertite la curbe

Transport print cd

Oferim servicii complete de print cd, print dvd si imprimare cd, urmand ca livrarea cd-urilor si dvd-urilor comandate sa se faca prin curier rapid in toate localitatile din Romania.

Pentru comenzile a caror valoare depaseste 300 lei cu TVA, transportul este gratuit in localitatile din aria de acoperire a firmei de curierat, Fan Courier. Lista acestora, precum si detalii suplimentare referitoare la transportul dvd-urilor si cd-urilor, gasiti in sectiunea Despre livrare

Plata imprimare cd si dvd

Serviciile de imprimare cd si print dvd pot fi achitate prin ordin de plata (pe baza unei facturi proforme) sau ramburs. Plata ramburs se realizeaza in momentul livrarii cd-urilor, direct la agentul firmei de curierat. 

Clientii nostri pot beneficia online de serviciile de print CD, imprimare CD si print DVD. In calculatorul de pret aflat pe fiecare pagina de produs exista butonul Adauga la comanda, ce permite adaugarea produselor direct in cosul de cumparaturi.

In continuare trebuie parcurse doar cateva etape pana la finalizarea comenzii: crearea un cont de client (daca sunteti la prima comanda), logarea in contul dumneavoastra (daca sunteti deja clientul nostru), introducerea datelor de livrare si a celor de facturare si incarcarea fisierelor cu care urmeaza sa se faca personalizarea cd-urilor si dvd-urilor. 

O prezentare detaliata a acestor pasi, precum si alte informatii cu privire la comenzile online pot fi gasite in sectiunea Cum comand

1. Ce servicii includ preturile afisate pe site?

In pretul afisat sunt incluse: suportul fizic (CD-ul sau DVD-ul utilizat), serviciul de print cd (imprimare cd) sau print dvd si impachetarea bulk.

2. Care sunt serviciile conexe recomandate pentru serviciul de print cd si print dvd?

Suplimentar, clientii nostri pot alege serviciul de multiplicare date (inscriptionare informatii), ambalarea CD-urilor si DVD-urilor in carcase, iar pentru protectia la umezeala si zgarieturi, lacuirea cd-urilor si dvd-urilor.

3. Cum se face ambalarea CD-urilor si DVD-urilor?

CD-urile si DVD-urile pot fi ambalate in carcase sau plicuri. Mai multe detalii despre modalitatile de ambalare gasiti accesand pagina Moduri ambalare CD si DVD

4. Datele inscriptionate pe CD sau DVD sunt verificate?

Da, inscriptionarea informatiilor se realizeaza pe linii complet automatizate de tip Tower ce includ si verificarea automata a datelor inscriptionate. 

5. Ce CD-uri si DVD-uri beneficiaza de serviciul de print sau imprimare?

Realizam personalizarea CD-urilor sau DVD-urilor obisnuite si a mini CD-urilor si DVD-urilor.

6. Pot fi realizate si coperti pentru CD-uri si DVD-uri?

Da, Advice Media ofera clientilor posibilitatea de a comanda coperti CD-uri si DVD-uri

7. Cum trebuie realizata grafica unui CD sau DVD?

Inainte de a apela la serviciile de print cd sau print dvd, trebuie sa realizati design-ul cu care urmeaza sa fie personalizate CD-urilor si DVD-urilor. Pentru a face acest lucru, accesati sectiunea Sabloane si descarcati sablonul pentru CD sau DVD. 

Advice Media ofera clientilor sai serviciile de imprimare, inscriptionare si multiplicare a mediilor de stocare profesionale, CD-uri si DVD-uri.

Serviciul de print CD sau print DVD se refera la personalizarea suprafetei unui cd sau dvd cu grafica oferita de client. Apeland la servicii de imprimare CD puteti sa personalizati mediile de stocare utilizate in comunicarea cu publicurile tinta. 

Odata personalizate, CD-urile si DVD-urile ofera multiple avantaje, fiind un instrument eficient de promovare. Datorita capacitatii mari de stocare, aceste materiale pot include o gama variata de informatii, de la simple texte, fotografii, cataloage de produse, si pana la prezentari multimedia.

De-a lungul timpului, echipa Advice Media a realizat CD-uri si DVD-uri pentru evenimente speciale, pentru prezentarea produselor sau serviciilor unei companii, pentru diseminarea cursurilor si a trainingurilor, DVD-uri si CD-uri cu soft-uri, muzica sau prezentari multimedia.

CD-urile si DVD-urile personalizate sunt utilizate in comunicarea interna cu scopul de a arhiva si disemina informatii intre departamentele unei companii sau in comunicarea externa, fiind folosite la targuri, seminarii sau conferinte.

In functie de informatiile pe care le contin, acestea pot fi incluse chiar si in cadourile corporate oferite clientilor si partenerilor de afaceri.

Recomandari print CD sau print DVD 

Principalul argument care ne recomanda pentru serviciile de print CD (imprimare CD) si cel de print DVD este calitatea. Utilajele profesionale achizitionate permit imprimarea CD-urilor si DVD-urilor la calitate fotografica, precum si verificarea inscriptionarii datelor.

Astfel, imprimarea se face pe utilaje profesionale, direct pe suprafata DVD-ului sau CD-ului, utilizand tehnologii inkjet si UV.

Pentru protejarea printului de zgarieturi si umezeala, recomandam aplicarea unui lac transparent UV.

Informatiile ce urmeaza a fi inscriptionate pe CD-uri si DVD-uri  trebuie furnizate de catre client.

In functie de specificatiile clientului, putem utiliza CD-uri sau DVD-uri mate si lucioase.

Echipamentele utilizate permit verificarea automata a datelor dupa inscriptionare.

La cerere, Advice Media ofera mai multe modalitati de ambalare, clientii putand alege intre plicurile obisnuite, carcasele din plastic simple, duble, slim etc. Carcasele pot fi personalizate prin realizarea de coperti ce sunt introduse in acestea sub forma de inserturi.

Satisfactie Garantata

Modele predefinite

Cel mai bun raport calitate pret

Transport Gratuit

Livrare in 1-3 zile