Foi cu antet

Cantitate

Printare

Pret per bucata
0.055 Lei

Total fara TVA
5.5 Lei

Total cu TVA
6.6 Lei

Preturi A4 (lei/buc)

Cantitate
100+
1000+
2000+
3000+
Alb Negru
0.055
0.051
0.045
0.041
Color
0.3
0.28
0.25
0.2

Timp de productie de la bunul de tipar : 1 zi

Preturile sunt exprimate in Lei/buc si nu includ TVA.

tipar mape de prezentare

Detalii comanda foi cu antetfoi cu antet

1. Dimensiune standard: A4
2. Suportul folosit:
   hartie  80 gr/mp

3. Acoperire culoare: maximum 15%
4. Tiraj minim: 200 bucati
5. Calitate ridicata in tipar si finisare
6. Utilaje calibrate periodic

Foi cu antet - specificatii fisiere

1. Fisiere acceptate: Corel (.cdr), Illustrator (.ai), Photoshop (.psd), .tiff, .jpeg, .pdf
2. Rezolutia imaginilor trebuie sa fie de minimum 300 dpi
3. Conversia fonturilor la curbe pentru fisiere Corel sau Illustrator
4. Modelul de culoare utilizat: CMYK

Livrare gratuita pentru comenzile de foi cu antet peste 300 lei 

Livrarea produselor achizitionate de pe advicemedia.ro se realizeaza prin curier rapid in localitatile din Romania. Fan Courier este firma cu care colaboram in ceea ce priveste transportul materialelor tipografice.

Sectiunea Despre livrare ofera informatii suplimentare referitoare la transport si la posibilitatea urmaririi traseului coletului.

Plata foi cu antet

Odata achizitionate, foile cu antet pot fi achitate prin doua modalitati pe care le punem la dispozitia clientilor nostri. Se poate opta pentru plata ramburs (la livrare) sau pentru plata prin O.P., pe baza unei facturi proforme. 

Pagina Despre plata ofera precizari suplimentare cu privire la modalitatile de achitare a produselor cumparate. 

Orice produs realizat de echipa Advice Media, foi cu antet, carti de vizita, brosuri, mape de prezentare, flyere etc, poate fi comandat online prin simpla adaugare a acestuia in cosul cu cumparaturi. 

Principalul obiectiv al comenzilor online este reducerea timpilor de comanda si livrare. Prin intermediul site-ului nostru, fara a va deplasa la sediul firmei noastre, puteti beneficia de servicii de print digital. 

Daca doriti sa aflati informatii suplimentare referitoare la modul in care pot fi plasate comenzile online, accesati pagina Cum comand

1. La ce pot fi folosite foile cu antet?

Foile cu antet sunt acele materiale utilizate atat in comunicarea interna, cat si in cea externa. Astfel, toate informatiile ce sunt transmise intre departamente, precum si cele care vizeaza publicurile din afara organizatiei trebuie tiparite pe suprafata unei foi cu antet. 

2. Ce informatii trebuie sa apara pe suprafata unei foi cu antet?

In primul rand, vom regasi datele de contact ale firmei (numar telefon, adresa e-mail, adresa sediu), iar, in al doilea rand, pe suprafata unei foi cu antet trebuie sa se regaseasca elementele identitatii vizuale (logo, logotip, slogan). 

3. Care este suportul utilizat in tiparirea unei foi cu antet?

Hartia lucioasa sau mata de 80 sau 90 g/mp este suportul utilizat in realizarea unei comenzi de foi cu antet.

4. Care este dimensiunea recomandata a foilor cu antet?

Tinand cont ca foile cu antet urmeaza sa fie puse in mape de prezentare sau utilizare pe imprimantele office, recomandam ca acestea sa fie realizate in format A4. 

Orice companie ce e atenta la imaginea sa si da dovada de profesionalism utilizeaza in comunicarea formala coli sau foi cu antet.

Aceste materiale tipografice completeaza identitatea unei companii fiind folosite cu succes in corespondenta business. Pe foile cu antet pot fi tiparite scrisori de afaceri, liste cu preturi sau orice alte informatii referitoare la companie, ele transformandu-se intr-un important instrument de promovare si comunicare. Trimise in plicuri personalizate sau puse in mapele de prezentare, foile cu antet pot eficientiza comunicarea cu publicurile tinta. 

Totusi, colile cu antet sunt folosite nu numai in comunicarea externa, ci si in cea interna. Toata corespondenta si toate informatiile cu privire la companie ar trebui sa apara doar pe aceste materiale personalizate. Utilizand foile cu antet, eficientizam procesul de diseminare al informatiilor si, in acelasi timp, contribuim la construirea unei identitati coerente a companiei.

Echipa Advice Media va recomanda ca fiecare foaie din hartie pe care o utilizati in corespondenta oficiala sa va diferentieze si sa dea dovada de profesionalism.

Recomandari tipar foi cu antet

Colile cu antet vor fi tiparire pe foi A4, pe hartie mata sau lucioasa. Gramajul hartiei poate fi de 80- 90 g/mp.

Preturile oferite pe site sunt pentru acoperire de maximum 50% culoare.

Recomandari grafica foi cu antet

Informatiile care trebuie sa se regaseasca pe orice coala cu antet sunt denumirea firmei, logo-ul acesteia, sloganul, precum si datele de contact ale acesteia. Toate aceste elemente vor fi pozitionate in antetul colii sau in partea inferioara a acesteia.

Elementele grafice trebuie sa fie vizibile, dar sa nu distraga atentia de la continutul foii cu antet.

Cromatic, este indicat ca in design-ul unei foi cu antet sa se utilizeze acelasi culori cu cele din logo-ul companie.

Pentru ca textul sa fie clar si lizibil, dimensiunea fonturilor trebuie sa fie aleasa cu grija.

Foile cu antet pot fi privite ca template-uri pe care urmeaza sa fie tiparite diverse informatii, din acest motiv nu este recomandata utilizarea unor efecte speciale sau elemente grafice ce ar putea ingreuna receptarea corecta a mesajului.

Satisfactie Garantata

Modele predefinite

Cel mai bun raport calitate pret

Transport Gratuit

Livrare in 1-3 zile