Etichete autocolante

Cantitate

Printare

Optionale

Pret per bucata
0.65 Lei

Total fara TVA
32.5 Lei

Total cu TVA
39 Lei

Preturi (lei/buc)

Cantitate
50+
100+
250+
500+
Alb negru
0.65
0.6
0.55
0.5
Color
1
0.95
0.9
0.85

Timp de productie de la bunul de tipar : 1 zi

Preturile sunt exprimate in Lei/buc si nu includ TVA.

Informatii etichete autocolante

1. Preturile sunt calculate pentru o coala autocolanta A4
2. Numarul de etichete predefinite ce incap pe o coala A4: 2, 4, 6, 8, 12, 14, 16 sau 24
3. Etichetele pot fi taiate sub diverse forme etichete autocolante- dimensiunea minima la taiere este de 5 cm
4. Suportul folosit:
   hartie autocolanta mata sau lucioasa
   folie autocolanta alba
   folie autocolanta transparenta

Cerinte grafica etichete autocolante

In cazul etichetelor autocolante se recomanda respectarea cerintelor general valabile in ceea ce priveste bunul de tipar:

1. Utilizarea modelului de culoare CMYK
2. Convertirea fonturilor in curbe
3. Imaginile la rezolutia de 300 dpi
4. Bleed de 2-3 mm

Livrare gratuita pentru comenzi de etichete mai mari de 300 lei

Transportul produselor comandate online se realizeaza gratuit prin Fan Courier pentru comenzile a caror valoare depaseste 300 lei. Fan Courier livreaza in peste 2.400 de localitati din Romania, iar traseul coletelor poate fi urmarit prin intermediul numarului AWB.

Harta localitatilor din aria de acoperire a firmei de curierat, precum si informatii suplimentare cu privire la transportul produselor, gasiti in pagina Despre livrare

Plata etichete autocolante

Plata comenzilor de etichete autocolante se poate realiza prin ordin de plata (in baza facturii proforme emise de Advice Media) sau ramburs (direct la agentul care realizeaza livrarea).

Comenzile de etichete autocolante se realizeaza online prin simpla adaugare a produselor in cosul de cumparaturi. Sistemul online vizeaza reducerea timpilor de comanda, urmarind fluidizarea comunicarii cu clientii. 

Informatii detaliate despre pasii care trebuie parcursi in momentul plasarii unei comenzi pot fi gasite pe pagina Cum comand

1. Ce etichete autocolante pot fi realizate?

Tehnologiile de imprimare achizitionate permit realizarea de etichete pe hartie autocolanta mata sau lucioasa si pe autocolant din PVC alb sau transparent. Etichetele din PVC (alb sau transparent) sunt rezistente la apa si schimbari termice.

2. Pe ce suport sunt tiparite etichetele autocolante?

Hartie autocolanta mata sau lucioasa si PVC alb sau transparent.

3. Care sunt dimensiunile unei etichete autocolante?

Preturile afisate pe site sunt pentru coli autocolante A4, urmand ca acestea sa fie taiate in functie de cerintele clientului. Pe o coala A4 incap 2, 4, 6, 8, 12, 14, 16 sau 24 etichete autocolante. 

4. Pe ce suprafete pot fi lipite etichetele autocolante din PVC alb sau transparent?

Deoarece etichetele din PVC sunt rezistente la apa si la temperaturi ridicate, ele pot fi folosite atat pentru aplicatii interioare, cat si exterioare. 

Printre serviciile tipografice oferite de Advice Media se numara si realizarea de etichete autocolante. Tiparite alb-negru sau in policromie, etichetele sunt produse pe hartie autocolanta speciala, mata sau lucioasa.

Pentru a facilita personalizarea produselor, etichetele sau stickerele sunt realizate din autocolant de cea mai buna calitate ce permite lipirea cu usurinta pe diverse tipuri de suprafete. Astfel, autocolantele au o gama larga de utilizare in domenii precum industria alimentara, cea a produselor cosmetice, a electronicelor, cea farmaceutica etc.

Etichetele sunt disponibile intr-o gama variata de formate, putand fi taiate la dimensiunea specificata de client.

Daca doriti astfel de materiale cu care sa personalizati produsele oferite de dumneavostra, puteti solicita serviciile de tiparire oferite de Advice Media.

Recomandari tipar etichete

Etichetele pot avea dimensiuni standard, A3, A4, A5 sau A6 sau pot fi pretaiate la dimensiuni mai mici stabilite la cerere.

Tiparirea se poate face alb-negru sau in policromie, pe hartie mata sau lucioasa si pe PVC alb sau transparent.

Recomandari grafica etichete

Deoarece folosirea etichetelor autocolante pune in valoarea identitatea vizuala a brand-ului, se va acorda atentie deosebita realizarii grafice a acestora.

Asigurati-va ca elementele reprezentative ale companiei dumneavostra sunt utilizate in concordanta cu specificatiile din manualul de identitate.

Daca unul dintre scopurile etichetei este de a lua legatura cu clientii, nu uitati sa plasati datele de contact ale firmei intr-un loc vizibil.

In cazul etichetelor autocolante de dimensiuni mici, ele nu trebuie aglomerate cu prea multe informatii.

Satisfactie Garantata

Modele predefinite

Cel mai bun raport calitate pret

Transport Gratuit

Livrare in 1-3 zile